Cookiereglement

Cookies zijn kleine tekstbestanden die bij uw bezoek aan onze website automatisch op uw computer, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Onze website maakt alleen gebruik van functionele en analytische cookies. Omdat de analytische cookies zijn geanonimiseerd, vragen wij niet actief om uw toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Wij kunnen u namelijk niet persoonlijk identificeren wanneer u onze website bezoekt.

1. Functionele cookies

Functionele cookies gebruiken we om uw voorkeuren als bezoeker van onze website te registreren en te onthouden. Dit zorgt ervoor dat u uw voorkeuren niet steeds opnieuw hoeft aan te geven.

2. Analytische cookies

Analytische cookies zetten we in om het gebruik van onze website te analyseren, zodat we de functionaliteit en effectiviteit kunnen blijven verbeteren. De software die we hiervoor gebruiken is Google Analytics. Met Google Analytics kunnen we bijvoorbeeld meten welke pagina’s er worden bezocht en op welke links er wordt geklikt.

Wij hebben een bewerkersovereenkomst gesloten met Google, waarin afspraken zijn vastgelegd over de omgang met de verzamelde gegevens. Alle gegevens worden anoniem verwerkt, niet gedeeld met derden en niet gebruikt voor andere diensten van Google. Omdat de cookies zijn geanonimiseerd, kunnen wij u niet persoonlijk identificeren wanneer u onze website bezoekt.

Cookies aanpassen & verwijderen

Als u niet wilt dat wij cookies plaatsen op uw apparaat, dan kunt u het gebruik van cookies weigeren via de instellingen of opties van uw browser. U moet de instellingen van elke browser en elk apparaat afzonderlijk aanpassen.

Voor mobiele telefoons en tablets:

Meer informatie over cookies

Op de volgende websites vindt u meer informatie over cookies:

Welke regels gelden er bij de verwerking van persoonsgegevens?

Er is wet- en regelgeving voor de bescherming van persoonsgegevens. Zo geldt in Nederland vanaf 25 mei 2018 de ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming’ (AVG). Deze wet vervangt de ‘Wet bescherming persoonsgegevens’ (Wbp).

Welke rechten heeft u?

U kunt ons altijd vragen welke persoonsgegevens wij van u verwerken. Binnen uiterlijk vier weken ontvangt u dan een overzicht van uw persoonsgegevens. U kunt ons vragen onjuiste gegevens te wijzigen of uw gegevens aan te vullen. Als u vindt dat uw persoonsgegevens verwijderd moeten worden, kunt u ons dat ook laten weten.

Vragen & Inlichtingen

Heeft u vragen over dit Cookiereglement of wenst u meer informatie over uw persoonsgegevens te ontvangen? Neem dan contact op met Brink Groep door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wijziging van het Cookiereglement

We kunnen dit Cookiereglement aanpassen. Dat doen we bijvoorbeeld als de wet of ons beleid wijzigt. Wij raden u daarom aan het Cookiereglement regelmatig opnieuw te bekijken bij een bezoek aan onze website.

De laatste wijziging was op 23 juli 2018.

Noodzakelijke Cookies

ASP.NET_SessionId

  • Wordt automatisch verwijderd na iedere sessie
  • Wordt na 1 jaar verwijderd
  • Gemaakt door collegerama.tudelft.nl
  • Gehost in Nederland
  • Maakt gebruik van HTTPS

CookieConsent

  • Wordt na 1 jaar verwijderd
  • Gehost in Ierland
  • Maakt gebruik van HTTP

JSESSIONID

  • Wordt automatisch verwijderd na iedere sessie
  • Gemaakt door LinkedIn
  • Gehost in Ierland
  • Maakt gebruik van HTTP

language

  • Wordt automatisch verwijderd na iedere sessie
  • Gemaakt door slideshare.net
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTP

SERVERID

  • Wordt automatisch verwijderd na iedere sessie
  • Wordt na 1 jaar verwijderd
  • Gemaakt door slideshare.net
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTP

Voorkeuren

lang

  • Wordt automatisch verwijderd na iedere sessie
  • Gemaakt door cdn.syndication.twimg.com
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTP

Statistisch

__utm.gif

  • Wordt automatisch verwijderd na iedere sessie
  • Gemaakt door google-analytics.com in opdracht van slideshare.net
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTP

__utma

  • Wordt na 2 jaar verwijderd
  • Wordt automatisch verwijderd na iedere sessie
  • Gemaakt door slideshare.net
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTP

__utmb

  • Wordt automatisch verwijderd na iedere sessie
  • Gemaakt door slideshare.net
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTP

__utmc

  • Wordt automatisch verwijderd na iedere sessie
  • Gemaakt door slideshare.net
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTP

__utmt

  • Wordt automatisch verwijderd na iedere sessie
  • Gemaakt door slideshare.net
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTP

__utmz

  • Wordt na 6 maanden verwijderd
  • Gemaakt door slideshare.net
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTP

_ga

  • Wordt na 2 jaar verwijderd
  • Gemaakt door brinkgroep.nl
  • Gehost in Nederland
  • Maakt gebruik van HTTP

_gat

  • Wordt automatisch verwijderd na iedere sessie
  • Gemaakt door brinkgroep.nl
  • Gehost in Nederland
  • Maakt gebruik van HTTP

_gid

  • Wordt automatisch verwijderd na iedere sessie
  • Gemaakt door brinkgroep.nl
  • Gehost in Nederland
  • Maakt gebruik van HTTP

_uv_id

  • Wordt na 2 jaar verwijderd
  • Gemaakt door slideshare.net
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTP

collect

  • Wordt automatisch verwijderd na iedere sessie
  • Gemaakt door google-analytics.com
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTP

vuid

  • Wordt na 2 jaar verwijderd
  • Gemaakt door vimeo.com
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTP

Marketing

__widgetsettings

  • Wordt niet automatisch verwijderd
  • Wordt automatisch verwijderd na iedere sessie
  • Gemaakt door twitter.com
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTP

bcookie

  • Wordt na 2 jaar verwijderd
  • Gemaakt door linkedin.com
  • Gehost in Ierland
  • Maakt gebruik van HTTP

bscookie

  • Wordt na 2 jaar verwijderd
  • Gemaakt door linkedin.com
  • Gehost in Ierland
  • Maakt gebruik van HTTP

GPS

  • Wordt na 2 jaar verwijderd
  • Gemaakt door youtube.com
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTP

i/jot

  • Wordt automatisch verwijderd na iedere sessie
  • Gemaakt door twitter.com
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTP

i/jot/syndication

  • Wordt automatisch verwijderd na iedere sessie
  • Gemaakt door twitter.com
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTP

leo_auth_token

  • Wordt automatisch verwijderd na iedere sessie
  • Gemaakt door linkedin.com
  • Gehost in de Ierland
  • Maakt gebruik van HTTP

lidc

  • Wordt automatisch verwijderd na 1 dag
  • Gemaakt door linkedin.com
  • Gehost in de Ierland
  • Maakt gebruik van HTTP

local_storage_support_test

  • Wordt niet automatisch verwijderd
  • Gemaakt door twitter.com
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTPS

PREF

  • Wordt na 8 maanden verwijderd
  • Gemaakt door youtube.com
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTP

r/collect

  • Wordt automatisch verwijderd na iedere sessie
  • Gemaakt door doubleclick.net
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTP

UID

  • Wordt na 2 jaar verwijderd
  • Gemaakt door scorecardresearch.com
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTP

UIDR

  • Wordt na 2 jaar verwijderd
  • Gemaakt door scorecardresearch.com
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTP

UUID#[abcdef0123456789]{32}

  • Wordt automatisch verwijderd na iedere sessie
  • Gemaakt door brinkgroep.nl
  • Gehost in Nederland
  • Maakt gebruik van HTTP

visit

  • Wordt na 1 jaar verwijderd
  • Wordt automatisch verwijderd na iedere sessie
  • Gemaakt door linkedin.com
  • Gehost in Ierland
  • Maakt gebruik van HTTP

VISITOR_INFO1_LIVE

  • Wordt na 179 dagen verwijderd
  • Gemaakt door youtube.com
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTP

YSC

  • Wordt automatisch verwijderd na iedere sessie
  • Gemaakt door youtube.com
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTP

yt-remote-cast-installed

  • Wordt automatisch verwijderd na iedere sessie
  • Gemaakt door youtube.com
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTP

yt-remote-connected-devices

  • Wordt niet automatisch verwijderd
  • Gemaakt door youtube.com
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTPS

yt-remote-device-id

  • Wordt niet automatisch verwijderd
  • Gemaakt door youtube.com
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTPS

yt-remote-fast-check-period

  • Wordt automatisch verwijderd na iedere sessie
  • Gemaakt door youtube.com
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTPS

yt-remote-session-app

  • Wordt automatisch verwijderd na iedere sessie
  • Gemaakt door youtube.com
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTPS

yt-remote-session-name

  • Wordt automatisch verwijderd na iedere sessie
  • Gemaakt door youtube.com
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTPS

Niet geclassificeerde cookies

bcookie

  • Wordt na 2 jaar verwijderd
  • Gemaakt door slideshare.net
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTP

images/1x1.gif

  • Wordt automatisch verwijderd na iedere sessie
  • Gemaakt door public.slidesharecdn.com
  • Gehost in de Hong Kong
  • Maakt gebruik van HTTP

lite/rum-track

  • Wordt automatisch verwijderd na iedere sessie
  • Gemaakt door public.slidesharecdn.com
  • Gehost in de Hong Kong
  • Maakt gebruik van HTTP

RT

  • Wordt automatisch verwijderd na iedere sessie
  • Gemaakt door slideshare.net
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTP

slideshare.experiments

  • Wordt niet automatisch verwijderd
  • Wordt automatisch verwijderd na iedere sessie
  • Gemaakt door slideshare.net
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTPS

yt.innertube::nextId

  • Wordt niet automatisch verwijderd
  • Gemaakt door youtube.com
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTPS

yt.innertube::requests

  • Wordt niet automatisch verwijderd
  • Wordt automatisch verwijderd na iedere sessie
  • Gemaakt door youtube.com
  • Gehost in de Verenigde Staten
  • Maakt gebruik van HTTPS