13 augustus 2014

Vol energie het najaar in: wij ontmoeten u graag!

Op donderdag 25 september verzorgt Hans de Jonge een van de keynotes op het hoofdpodium, waar Duurzame ontwikkeling als business strategie voor een bouwsector Nieuwe Stijl centraal staat. Hans zal met zijn eigen, inspirerende invalshoek inhaken op het thema ‘Een nieuwe kijk op waardecreatie. Eén plus één is drie (of meer).’
Ecobouw 2014 wordt georganiseerd door Cobouw, de Architect en Vastgoedmarkt (BIM Media) als onderdeel van de Dutch Green Building Week en staat in het teken van een duurzaam gebouwde omgeving. Het accent ligt daarbij op de praktijk, met best practices, voorbeelden van slimme samenwerking, inspirerende concepten, belangrijke opgaven en kansen voor synergie en innovatie.

Op maandag 6 oktober zal Hans de Jonge optreden als moderator tijdens de forum discussie die op de openingsdag van de Expo Real gehouden wordt, georganiseerd door Holland Property Plaza (HPP) in samenwerking met de Expo Real (Messe München). Tijdens deze discussie zullen meerdere prominente experts uit de markt hun bijdrage leveren. Een uitstekende gelegenheid om contacten, zowel nationaal als internationaal, verder te verdiepen.

Voor de meest actuele agenda raadpleeg regelmatige onze homepage of volg ons op Twitter.