11 november 2014

Mini-symposium ‘(Ge)bouwen met toekomstwaarde’

Ter afsluiting van het project Adaptief Vermogen wordt op 25 november aanstaande het mini-symposium ‘(Ge)bouwen met toekomstwaarde’ georganiseerd. Hier wordt het eindrapport officieel opgeleverd en gepresenteerd aan minister Blok. Daarnaast geven Marleen Hermans, partner bij Brink Management & Advies, en Herman Wijffels een toelichting op het rapport en haar context.

Het rapport is opgesteld door Brink Management & Advies, in samenwerking met het Centrum voor Procesinnovatie in de Bouw (CPI) van de TU Delft. Het vormt een handreiking aan alle betrokken markt- en overheidspartijen hoe zij de toekomstwaarde van een gebouw kunnen beoordelen, bezien vanuit adaptiviteit, financierbaarheid en duurzaamheid. Dit biedt ruimte voor nieuwe marktontwikkelingen.

Gratis aanmelden kan via deze link.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Marleen Hermans 06 51 55 14 09 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Evi van Rijn 06 55 32 82 23 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.