Met liefde iets maken

Hans de Jonge over het PROVADA-thema 'The Next Step'

Ik denk wel dat we te lang op één hersenhelft hebben gefunctioneerd. Als je alleen maar luistert naar de stem van de rationaliteit maak je dingen waar mensen geen verbinding mee hebben. Terwijl dat met zo’n statisch product als vastgoed nou juist zo belangrijk is. Hoe maak je dingen die dierbaar zijn? Waar mensen echt van gaan houden? Met alleen zakelijk inzicht kom je daar niet. Je hebt ook creativiteit en vakmanschap nodig. Met liefde iets maken en heel goed willen zijn in je vak. Daar voelen mensen verbinding mee.

Hans de Jonge, directievoorzitter Brink Groep

Hans Blikt terug

Heeft u onze pitches gemist? Kijk ze dan gerust terug!

Wat zijn de komende decennia de gamechangers in de vastgoedbranche?

Blog - 24 mei

Gamechangers. Het is een woord dat we de laatste tijd steeds vaker horen vallen in de branche. Uber, Airbnb, … Voorbeelden waarbij concurrentie uit onverwachte hoek de regels van het spel compleet veranderde.
Hans de Jonge (directievoorzitter Brink Groep): “Of onze gamechangers zo groots en meeslepend zullen zijn als ze in andere branches bleken, betwijfel ik. Misschien is de grootste gamechanger wel dat we op hele nieuwe manieren met elkaar samenwerken.”

“Met een nieuwe technologische oplossing heb je nog geen nieuw concept”

Blog - 23 mei

Marleen Hermans (managing partner bij Brink Management / Advies): “Discussies over innovatie gaan vaak over techniek, maar de techniek is zelden het vraagstuk. Een nieuw concept is de nieuwe technologische oplossing, ínclusief het proces waarmee die oplossing structureel wordt ingebed. De vraag is: hoe organiseer je de implementatie?”

De uitdaging is om bestaande structuren en systemen te doorbreken

Nieuws - 28 april

We staan op de drempel van een nieuwe tijd. De markt, de spelers, het spel en de regels zijn veranderd. Geen thema had in onze ogen dan ook beter kunnen zijn voor deze PROVADA dan The Next Step. We stonden als branche de laatste jaren bepaald niet stil, maar een volgende stap is nodig. In samenwerking, het toepassen van nieuwe technologieën, het ontwikkelen van nieuwe business modellen.

Ontmoet ons op PROVADA

Onze bijdrageaan 4 debatten

Debat - Impact van slimme concepten op het vastgoed van morgen
Debat - VOGON leden over gamechangers van de komende decennia